Goede doel voor de kerst: de Cliniclowns

09-12-2019
Ieder jaar organiseren we met Kerst een actie voor een goed doel. Zo hebben we vorig jaar meer dan EUR 1000,- opgehaald voor de stichting "Het Vergeten Kind". Ook dit jaar willen we weer een actie opzetten voor mensen in onze samenleving die het moeilijk hebben. Dit jaar wordt ons goede doel: de Cliniclowns. Als u wilt weten wat de Cliniclowns doen, kunt u op deze link klikken: Klik hier voor een filmpje over de Cliniclowns.
Tijdens de kerstviering organiseren we een sponsorloop in de vorm van een hindernis parcours. De kinderen lopen dit parcours een of meer keer en zoeken daarvoor sponsoren. Wilt u uw kind sponsoren, klik dan hier: Klik hier om te sponsoren.
Op 11 december komen er Cliniclowns bij ons op school voor een korte presentatie van hun goede werk.

Deze sponsor actie loopt van 9 december tot 9 januari. Om te voorkomen dat kinderen met geld over straat moeten, wordt u via de link doorgestuurd naar een afgesloten omgeving van Tikkie. Het bedrag dat u stort wordt rechtstreeks naar de Cliniclowns gestuurd en wij krijgen te horen wat we als school hebben gedoneerd. 
Uiteraard mag u de link doorsturen naar opa's, oma's, oom, tantes, buren, vrienden, kennissen en andere mensen die u kent. We zullen de link vanaf 9 december ook op de website van de Vorsenpoel zetten www.vorsenpoel.nl

Alvast bedankt voor uw gulle gift,